dijous, d’abril 18, 2013

http://www.naciodigital.cat/osona/opinio/5870/mida/si/importa


Actualitzat el 18/04/2013 a les 00:00h

La mida sí que importa

Ha sortit un estudi de la Universitat Nacional Australiana que diu que la mida del penis és un dels trets anatòmics que contribueix a seduir les dones.

D’aquesta afirmació en podem fer vàries lectures que segurament moltes persones han pensat en llegir la notícia i que podria resumir-se en que el que de veritat importa és un penis d’una mida més llarga que la mitjana, un penis gran. El que molta gent ha pensat es pot dir amb moltes frases diferents però, en el fons, similars. Però... anem a veure el que realment ens diu aquest estudi i com ho podem portar al nostre terreny quotidià.

•    La mida del penis és un dels trets anatòmics que contribueix a seguir a les dones, per tant:
- No és l’únic tret que sedueix a una dona
- Tampoc ens confirma que la mida sigui important pel plaer que la parella pugui obtenir d’una relació sexual

Però... per què ens importa tant la mida del penis avui en dia? La resposta és senzilla: importa per l’autoestima del “propietari del penis”. Sí que és cert que un penis més llarg facilita la reproducció, els espermatozoides no han de fer tant recorregut si el penis arriba a l’entrada del coll de l’úter, però sembla ser que la llargada del penis no té cap mena de relació amb el plaer que pot sentir una dona (en aquest cas parlem de relacions de parella heterosexuals) quan es té penetració. A l’interior de la vagina no hi ha terminacions nervioses que permetin sentir plaer per ella mateixa.  Per tant, la mida del penis passa a ser una qüestió purament estètica en el joc sexual, avui en dia, on un mateix es percebrà més atractiu i seductor si considera que té un penis gran.

Us explicaré, doncs, perquè sí que importa la mida del penis, malauradament. Us imagineu un home que consideri que té un penis gran? Com es plantarà davant d’una relació sexual? Probablement se senti més segur, més capaç i no se senti cohibit, per tant, es “deixarà anar” més que si sentís que té un penis petit (cosa que el faria sentir malament). I a una dona l’excita moltíssim veure un home segur de sí mateix en el llit. Per tant, potser també s’excitarà més fàcilment i això farà que pugui sentir més plaer.

Quina conclusió en podríem treure de tot això? Doncs que realment la mida del penis no hauria d’importar (a no ser que estiguem parlant de micropenis, és clar). El que realment importa dins d’una relació sexual en parella és que ambdós s’entenguin, es diverteixin, es deixin anar, sàpiguen el que els hi agrada i ho comparteixin amb l’altre... però, en canvi, la mida del penis s’ha convertit en una mesura, moltes vegades, de l’autoestima que un home té de si mateix en el terreny sexual. I això limita la seva manera de jugar i de divertir-se en el sexe.

1 comentari:

arsvirtualis ha dit...

En alemanya ho ha una dita molt curiosa:

"An der Nase eines Mannes erkennt man seinen Johannes"

Sembla que aquest "problema" no coneix fronteres ni religions...